Qui sóc                                                                                                                                 Quien soy


Llicenciada en Disseny de Moda i Complements per l’Escola Superior de Disseny, ESDI –ATM (Universitat Ramon Llull) de Barcelona i llicenciada amb honors en Disseny d'Indumentària per a Espectacles i mitjans de comunicació social per la Universitat de Southampton, al Regne Unit (Winchester School of Art).

Premi Novel de la Moda. Diversos guardons i reconeixements al vestuari.

Professora en diverses escoles de Disseny i il·lustració, impartint  matèries de Disseny de Moda i Complements, Història de la Moda i Psicologia del vestit.

Dissenyadora de vestuari escènic, moda, esdeveniments diversos, mitjans de comunicació social, indumentària folklòrica i popular, etc.

 
 
 

Licenciada en Diseño de Moda y Complementos por la Escuela Superior de Diseño ESDI-ATM (Universidad Ramón Llull ) de Barcelona, y licenciada con honores en Diseño de Indumentaria para espectáculos y medios de comunicación social por la Universidad de Southampton, Reino Unido (Winchester School of Art).

Premio Novel de la Moda. Diversos premios y reconocimientos al vestuario.

Profesora en varias escuelas de Diseño e Ilustración, impartiendo las materias de Diseño de Moda y Complementos, Historia de la Moda y Psicología del Vestido.

Diseñadora de vestuario escénico, moda, eventos diversos, medios de comunicación social, indumentaria folclórica y popular, etc.